January 23, 2011

DANIEL ADI GIVEAWAY: Diary Motivation 2011

Hai, ni ade giveaway lagi satu :) haha terasa famous-amous pulak dapat contest banyak-banyak kan sampai buat 2 post dalam satu hari *padahal dua jee dah kecoh minah ni* huh whatever ._. bytheway credits to Atiqah Amri sbb tag saya *winkwink* okaay tuan punya giveaway kata a very short, simple and creative entry okaay so jangan type banyak-banyak la typooo !



Diary is the most special because we can spill everything in it, instead of blog :)

Err sumpah nak muntah rasa nk delete je caption tu taapi takpelah freshie ayat memang ngarut-ngarut sikit. Sorry okaay Daniel Adie ._. haha dan dia kata tak kisah nak follow dia ke tak tapi 'I tetap follow you okaay ' *Ya Allah loratnya minah ni dow* hee


I tag Farahiyah Najah dan Indra. any further information click here



p/s : tiba-tiba rasa nk buat giveaway pulak weeee ._. sape setuju sila komen-komen, aite :)




4 comments:

  1. Hahaha, ape sebenarnye ni??
    seriuos kurang faham.
    HEEEE~

    ReplyDelete
  2. ouh ahha lupa nk bagi link. nanti aku letak ehh nanti apa-apa refer kat situ ehh :)

    ReplyDelete
  3. Thanx 4 joining my GA..

    Best of luck ya..

    ReplyDelete