February 12, 2011

A Great Saturday : Thanks Guys Korang Comel Sangat XD

Harini GEMBIRAAAA :)

Kenapa gembira ? sebab harini keluar dengan kawan lamaa ! jyeahh it's been 5 years kot after kitorang habis primary lepastu mmg tak jumpa langsung-langsung dah. itupun 12 orang je yang ada out of 47. 47 tau bukan 14. sedih tak sampai separuh pon. tapi takpelah janji ada kan. mula-mula awkward sbb dah lama tak jumpa. nak cakap pon malu-malu kucing je. okaaay yeah admit it aku sorang je awkward sebab duk tersesat kat kampung Bukit Lintang tu. orang lain okay je sbb diorang duduk kampung yang sama.



ini Keyna.


Mula-mula ingat nak main bowling tapi mamat poyo aka Munawar dan Sharkawie sebok nak pergi karaoke. As long as diorang yang bayar kitorang okaay je XD taapi aku dan Ami mengambil keputusan untuk duduk borak-borak dekat luar. Alahai suara tak sedap kan so takpayahla nak nyanyi pon ekekeke. dan Ami sebab dia tak suka bingit-bingit. Oh ya gambar Ami satu pon takde sbb dia pemalu orangnye ekeke piiraaahhhh XD sorry, MI

Bowling ! for the second time. tapi score kali ni lagi teruk dari first time haritu. Score haritu 70 tapi kali 53 je. soobss. mungkin sebab haritu aku lunch yee mee tapi time ni aku lunch Auntie Anne's pretzel saje. Okaay cakap pasal lunch, ada cerita poyo sikit. sikit je tak banyak.

Cerita dia macamni. Aku lapar. Semua pon lapar. So, kitorang decide nak makan. Aku suggest Pizza Hut. ehem ehem sbb pizza hut tak banyak kalori nor cholestrol at least seingat aku masa belajar KH dulu pizza ni hidangan sepinggan lengkap. taapi diorang kata 'MAHAL LAAH'. Fine. Cadangan ditolak hidup-hidup. Okaay kau pon satu nak makan top je. Lepastu ada orang suggest McD dan paling tak boleh blah Burger King sbb Munawar pernah kerja situ wakakak. Kesian dia.
Final, kitorang makan kat McD. dan aku order nothing at all :( Lepastu semua pon nak offer lunch mereka dekat aku.

Share lah dengan aku. - Taknak lah banyak kolestrol.
Ameklah sikit french fries kite ni - Noo thanks :)
Piqa, rasalah burger kita ni - Takmo.
Fillet-o Fish lah - err, takpe taknak.
Nak coke ? - Banyak gula lah.

AAAAAA. baiknye korang ni nak nangis laaaah T_T

Yah, i am doing heavy diet. Lepas baca blog Fatin Liyana sumpah aku takut bayang kan masa tua dihabiskan dengan berulang-alik ke hospital amek ubat itu ini. dah la dah tua lagi mau susahkan orang lain nak hantar pergi hospital. OMG syafiqah dah mula fikir masa hadapan ! So aku pon singgah Auntie Anne's kejap beli pretzel at least hilang lah lapar sikit. Lepastu, dua budak poyos tu gelak ngumpat aku. grr sukahati kau laah ade aku kesaaaaah.

Lepastu baru kitorang main bowling dan SNOOKER. EHE SYAFIQAH MAIN SNOOKER ? BOLEH MASUK KE ? Hell-O jangan pandang orang sebelah mata. masuk jugak kot walaupun satu bola hijauu. bangga you XD


budak sebelah tu Awie. comel kan ? cakap je ye but he's TAKEN, okaay.


yang tu Munawar. he's taken jugak tapi sapa kesah pon ? AHAH joking :D




Yahh, we are super-HAPPY :) orang kata the more the merrier taapi tak semestinya tak ramai tak meriah kan ? More pictures are in Facebook.



p/s : sumpah kaki aku lenguh gila walaupun cuma pakai selipar. nasib baik tak sarung wedges.



5 comments:

  1. sweet mem0ry kn...
    never lupe !!

    ReplyDelete
  2. lama dah tak main bowling..bestnye..^_^,

    ReplyDelete
  3. keynoot : tak lupa sampai mati kot haha XD. nanti keluar lagi ok :D

    Amirah : kalau pandai main bestlaah :) tak best kalau tak pandai main mcm ika ni HAHA

    ReplyDelete
  4. Ami tu bukan pemalu la, tapi sombong betul...

    ReplyDelete