May 7, 2011

Aku pulak dah termakan cakap orang.


Haritu aku ada cakap kat korang en jangan dengar cakap orang sangat ? Eh, takde eh ? Oh kay aku tulis dekat status Facebook je.

Aku ada cakap aku nak masuk UiTM taknak masuk matriks en ? Hm tulah. Tiap-tiap hari decision aku berubah. Siryes tak tipu. But, harini mcm dah strong sikit nekad nak amek matriks. Lepastu esok aku nak amek dip balik. Aduhhh -.-'

Yelah, tak tukar lagi dah lepasni. Tadi ibu dah brainwash bagi crystal-clear sikit pasal matriks ni. Haha not bad lah kalau kau dah set mind kau nak belajar betul-betul boleh je nak berjaya, Insyaallah. Doakan aku :) Dan seriously kalau aku tak decide sekarang nanti pergi mana-mana pon aku fikir benda yg sama. Tadi time lunch aku tanya dekat kakak pros and cons matriks dgn dip. Dalam kereta aku tanya lagi. Dalam bilik aku tanya lagi. Duhh, sumpah dia bosan nak jawab dengan aku. Sorrylah kak ;'(

Plus, masuk matriks dapat biasiswa en ? Har Har *mata duitan


Btw, tadi supposedly kakak ajak main bowling dekat MIBC tapi penuh pulak sbb ada tournament dekat situ. Then, dia ajak tengok wayang lepastu aku pulak jenis keluar specless so, apelagi pergi optometrist cari contact lense. Ha Senang ! Lepastu lari-lari naik tangga *ohh tak lari pon propa je haha* jumpa kakak terus tengok tiket. Cerita apa ? - Fast & Furious 5 *jaw drop* cakap dalam hati ; aku manelah tengok mendealah mcmniii. Takpelah dah org nak belanja kite ikut jelah.

Tapi conclusion, first 15 minutes memang bosan. sangat bosan tapi lepastu, awesomee ! smart coolio gilaa especially part diorang tarik tank duit tu pakai kereta. Wohh sangat bold and smart. Kelaka jugaak :) haha. Tak rugi cepat tengok before masuk matriks ke U ke haha boleh jadi promoter aku ni :P

And fyi, aku tak pernah tgk Fast & Furious pon sebelum ni. Hehe


Special to ibu, Happy Mother's Day :)




ni nak selit jugak Happy Mother's Day untuk ibu.
walaupon Ika tau ibu tak baca blog Ika.
Tapi tadi Ika baru bg present dekat ibu tepat pukul 12 malam. HAHA
dan present tu kakak yang bayar hee :P


PSST : nanti Ika dah kerja Ika bagi hadiah lagi besar eh ehh ? ILY :)





1 comment:

  1. Hehe Ibu the best kan :) Matriks mana weh kau?

    ReplyDelete