December 15, 2010

Good-bye :(


Air Supply

I can see the pain living in your eyes
And I know how hard you try
You deserve to have so much more
I can feel your heart and I sympathize
And I'll never criticize all you've ever meant to my life

I don't want to let you down
I don't want to lead you on
I don't want to hold you back
From where you might belong
You would never ask me why
My heart is so disguised
I just can't live a lie anymore
I would rather hurt myself
Than to ever make you cry
There's nothing left to say but good-bye
You deserve the chance at the kind of love
I'm not sure I'm worthy of
Losing you is painful to me

You would never ask me why
My heart is so disguised
I just can't live a lie anymore
I would rather hurt myself
Than to ever make you cry
There's nothing left to try
Though it's gonna hurt us both
There's no other way than to say good-bye
_________________________________________________________________________________

Dah tujuh hari tinggalkan SBPI Selandar.
Dah tujuh hari jugak tinggalkan dorm 6.
Tujuh hari berpisah dengan Syazana, Syazanard, Ekin, Athirah hazwani, Naniey, Ain, Zaza, Along, Syakilla, Tqa amri, dan Munirah :)

syfqh <3> EDISON gila strong :D

Haha name jee orang yang balek paling awal tapi tak sempat lagi nak buat post farewell ke ape.
maaflah busy Alongg nak kahwin Sabtu nie.
Jemputla datang ramai-ramai weeee.
Tapi aku pon semacam takde semangat jee sebab td buat icing cuppcake tak jadi.sumpahla membazir gila kan
taaapi =.= lantak lah kan, BNJ.

OKAAY, back to the topic.
sumpa la mereka classmate paling sporting di dunia.
paling baik, cantik , comel , semua lahh haha :)
dan aku harap sangat mereka taak lupe kat aku wuuuwuwuwu.

Yay ! aku dah besar.
NO more school uniforms, NO more homework sebakul, NO more textbooks, NO more morning assembly, NO more makan DM, NO more "ayah, esok nak balek pukul berape ?", NO more surau gossips, NO more "eh, homework kau da siap ?", NO more kemas loker, NO more "hey you, nak after iron", NO more moreee and moreeeeeeeee
HAHA i likeee :)

Lepas nie ronggeng rokiah la nampaknye walaupun busy ngan preparation wedding ni tapi takpelah untuk seminggu ni jee. nipun main celahcelah jee nak online sampai malam bute. Nanti online siangsiang konfem la kene hempuukkkkkkk keh.
dan aku pon dah start bosan petala ke5.mungkin tak sampai tahap 8 lagi sebab baru seminggu. kalau sebulan memang mati kutu la jawabnye kan kan ?
Haha then time tu la rase nak come back to school nak borakborak ngan membe laa bagai.
haihhh sumpahla aku rindu saatsaat breakfast di dorm 6.
T_T sobbssssss
Nescafe + Jacobs Weetameal + kerepek Along = I LOVE MORNING !

taapi kat rumah pon breakfast berterabur. ntah kenapelah org lain kat rumah makan selera jee tapi aku duduk rumah lagi tak terasa nak makan.
mungkin aku rindukan kerepek along ? dan keriuhan pagi ?
haihhhh bila la nk dapat macam tu lagi.

dan mungkin aku patut hantar future anak-anak aku ke hostel jugak.
HAHA good idea.PELANGI, can we ? :D
*perasan jee


byebyee textbooks and dataran wawasan too :)
be good without us ya !


BNJ : BENDE NAK JADI ^^

2 comments:

  1. Weii bukan kerepek Along je la. Kerepek kita sekali :) Hee nak credits jugakk ;)

    ReplyDelete