January 13, 2011

Oh i crave for this !



Oh ignore sahaje header itu memang takde kena-mengena sbb aku dah taktau nk letak apa. you know bila kita cepat bosan kita suka tukar-tukar citarasa, oh itulah aku :D it's called random eksperimental main mix and match sbb aku mmg takde bakat bab-bab macamni, any idea ? HA-HA pathetic budak seploh tahun pon boleh buat lah, loser. *ouh, i know :( * err taapi nice and cute jee kan roti with strawberry jam tu ? ehhe

Mengidam dan berangan ? hm apa beza ? hehs kena rujuk kamus lah macamni, err apa itu kamus eh ? hah melampauuu giler kau kene pangg dengan Cikgu Noraini baru tau *mcm aku takut jee selama ni homework tak siap ade kau kesa ?* lalalala

Oh i crave for this ! list : examples of berangan dan mengidam


1. Nak buat super-adorable-awesome felt macam ni :

serius comel kan. design felt ni mmg comel-comel sbb tu girls esp sukaa kat product felt ni. ala-ala femina sikit taapi lumrah la perempuan ,mcmtu kan ?


Lagipun bukan susah la nak jahit kot. jahit mcm biasa lah kan ? hehs malu jee jadi perempuan taktauu jahit kan *hekeleh mcm terer ja minah ni rasa nk hempuuuk je XD* dan nanti kat korg jugak la aku sedekahkan felt tu hehe ><

dan terfikir untuk do this felt thingy bila dengar fateen atiqah cakap masa nk otw pergi surau.

'aku rasa ateep boleh buat felt ni lah sbb kau kreatif ape. nanti boleh jual dapat duit'

HA-HA malu jee kene puji. LOL >,<




2. *ahak malu-malu pulak nk type* aku mengidam ni :
)

blackberry torch :)

Yang ni mungkin boleh dapat dalam 2-3 tahun lagi taapi maybe masa tu dah keluar blackberry yang baru lagi kan. so, depends on keadaan dan kewangan semasa dan buat masa sekarang kita guna Sony Ericsson jee dulu ye :)


3. BEAR ? besar ni :D haha


nak peluuuuuuuuk XD

Dulu sangat alergik dengan bear sbb rase mcm org yg suka bear ni tak cool langsung huh -___- *nampak sangat tak matang lah kauu* dan dalam list hadiah pon tak pernah letak BEAR ! taapi that's is called karma *hek hentaammm je lahh * sbb dulu cakap org tak cool lah apelah amekkauu terkena batang hidung sendiri. itulah tuhan nak tunjuk jangan suka nak kata org tak cool, okaay :)


3. Ketiga ni macam tak logik dan agak gelihati sikit macam rasa nk muntah pon ade jugak *sbb aku pon rasa mcm nk muntah, taapi takpe kita tahan dulu baca sampai habis*


volkswagen beetle convertible :)

awesome !

okay this is more to berangan :) yeah i lovee daydreamingggg. tapi tak salahkan sbb dari berangan pon boleh berjaya *okay kalau kau boleh percaya ke ?* hehe kita tunggu 10 tahun lagi lah baru cerita.



when i get older, i will be stronger.

4 comments:

  1. Wehh kita nak bear yang budak tu peluk wehh! >.< Oh my, I know I'm so-oooo uncool from the very start! Hahaa :D

    ReplyDelete
  2. Hahaa virtual teddy bear nak buat apa. Nak betul-betul punya heehee :')

    ReplyDelete
  3. beli sendiri laa kau kan dah kerja :) boleh belanja aku sekali weeeee

    ReplyDelete