March 26, 2011

Can i lean on youuu ?



God knows whats the best for me. For all of us. Thats why He gave what we have now.


Ini bukan penghujung tapi ini permulaannnya. not denying that aku memang terkejut beruk gila wehh tapi play it fair square lah dulu belajar main-main, skip kelas, ponteng prep hmmph sebab tulah tuhan nak tunjuk kenapa result jadi mcmtuu -.- *sigh*

Aku tak straight A's. dan aku memang tak target pon nak straight A. cukuplah cakap result aku ok-ok je tapi Bahasa Melayu aku A+ heee thanks Cikgu Noraini :) bahasa jiwa bangsa wehh XD

Parents tak cakap apa. syukur Alhamdulillah diorang type yang terima seadanya. tapi ibu nak suruh jadi cikgu. errk -.-' nantilah ika fikir balik ye, buuu.

Bersyukur bukan tak bersyukur. but i know i need to work harder. bak kata Umi Sakinah SPM bukan penentu segalanya. and i know baby kau try sangat hard untuk heal. kita usaha sama-sama tauuu :)

Read me, friends worth than everything.

Dan untuk yang berjaya congrats dekat korang aku tumpang gembira jugaak sekolah kita masuk paper :D famous famous ^^


Err title tak berapa nak masuk dengan cerita weh sebab sebenarnya aku mcm nak cerita pasal org yang kononnya 'tulang belakang' aku tapi takpelah nanti-nanti aku cerita wheeeeyy >_<



2 comments:

  1. betul2 spm is not everything.. yang penting terus usaha lagi ok =)

    ReplyDelete