March 28, 2011

MORON

Dulu nak sangat jadi orang besar. orang dewasa. bebas nak buat ape je kan. itu dulu otak budak-budak. tapi sekarang aku tak fikir mcmtu lagi. siryes penat dohh. bukan penat ape pon. penat fikir lepasni nak jadi apa ? lepasni nak amek kos apa ? peluang kerja senang nak dapat tak ? boleh bawak ke tak nanti ? gaji besar tak nak sara anak lagi ? hmmph -.-

bersyukurlah kepada adik-adik yang masih bersekolah. go with the flow jee.




Bukan ke nak pilih kos based on minat ?

Yes. mmg macamtu pon. tapi susah kalau kau sendiri taktau apa yang kau minat. acane ? akulah tuu.

Yes. BOOZERS -.-


So, apehal dengan moron kak ?

Ye adik-adik harini akak sangat pissed off dengan Twitter. taapi bukan Twitter yang moron. orang yang guna Twitter tu selain akak lah. ehhe :)

*ehh apehal kau berakak-akak beradik-adik ni bajet orang baca blog kau sume adik-adik ahh. LOL geli aku. Fine then.

Okay aku bengang dekat kau. Bengang gila. Gila bengang. Bengang siott.

Kau tak puas hati cakap depan la der. takpayah nak balas-balas kat timeline tu. buat semak je der. status semua nak emoo je. semua nak bagi gua hangit apehal der ? lagipon kalau tak salah apahal nak terasa sangat der gua tak tag nama lu pon kat situ der. tapi gua pon pelik asal gua layan je buat status emo mcm lu buat perang timeline. dan apahal gua pon nak terasa hangit ? hmmph -.- sukahati lah der lepasni unfollow jelah senang cerita gua pon boleh rewang Twitter dengan senang hati :)
Lu pon tak berasap je bila tengok gua update status nanti. Settle.




p/s : sejak kebelakangan ni kalau nak type 'google' mesti tertype 'googles'. apakah ? -.-




No comments:

Post a Comment